[2014-12-01]
Emmy Näslund tog guld i canicross, Mikael Pettersson tog Silver i DS2, Patrik Jadsten tog brons i DR5-8, Charlotta Lundgren tog brons i DR5-8 NB, Malin Granqvist tog brons i DR4 NB, Joakim Andersson brons i DS2 NB, Pär Jansson blev 8:a i DS2 NB och stafettlaget hamnade på en sjundeplats. Stort grattis till alla fina prestationer och sportmanship!!
/Johanna Adolfson

[2014-11-28]
Här kommer en uppdatering efter 1 dagens tävling. I DS2 ligger Mikael Pettersson 1:a , DR5-8 Patrik Jadsten 3:a, DR5-8 NB ligger Lotta Lundberg 2:a, DR4 NB Ligger Malin Granqvist 2:a och i DS2 NB så har vi Joakim Andersson på 3:e plats samt Pär Jansson på en 6:e placering.

Sveriges första medalj på EM i Frankrike Emmy Näslund vann sin klass (canicross) med 13 sekunder före spanjorskan och plockade hem Sveriges första guld! Stor grattis till Emmy!

Hej här kommer lite mer från Em Idag Torsdag har vi besiktat hundar och samtliga blev godkända, vi har även gått banan som för tillfället är väldigt blöt och gyttjig. I morgon (fredag) tävlar Emmy Näslund i DCWY likaså genomförs stafetten där Emmy springer , Patrik Jadsten cyklar och Mikael Pettersson kör kickbike.
MVH Ann

[2014-11-26]
Nu har alla i EM truppen anlänt till Lamotte Beuvron i Frankrike, efter en god middag så väntar sängen för en ny dag i morgon med en hel del förberedelse för helgens tävling.