SM-veckan
Årets draghundsdeltagande under SM-veckan i Skövde avslutat!

Den tredje och avslutande dagen har bestått av combined. Först ut var damseniorer, därefter herrseniorer och avslutningsvis damjuniorer. Även denna dag bjöd på utslagsgivande tävlingar med fina tävlingsspår på Billingen i Skövde.

Stort grattis till alla fina prestationer och ett stort tack till Billinge brukshundklubbs dragsektor för ett fantastiskt väl genomfört arrangemang!

Resultat från dagens tävlingar i combined finner ni här.

Missade du dagens TV-sändning från tävlingarna så finns den på SVT Play.

Inlagd av Anette Rönnberg 03 februari 2023
SM-veckan
Tävlingsdag 2 i Skövde avslutad!

Dagens tävlingar uppe på Billingen i Skövde bjöd på fina förutsättningar med strålande sol och någon minusgrad. På programmet stod det linkörning och till start hade vi tävlande i såväl ungdoms och juniorklass som senior och veteranklass. Eftermiddagen bjöd på en uppskattad ungdomsaktivitet för de ungdomar och juniorer som finns på plats. Under kvällen har det förrättats prisutdelning för de avlutade klasserna samt avnjutits en god kamratmiddag.

Resultat från dagen finner ni här.

Imorgon fredag är det dags för combined, kl:09,35 startar damer och kl:10,25 herrarna, observera herrarnas starttid som är tidigarelagd 5 minuter. Tävlingarna kommer att sändas i SVT1/SVT Play från kl:9:30. Startlista finner ni här.


Uppdaterad av Anette Rönnberg 02 februari 2023
SM-veckan
Draghunds första tävlingsdag vid årets SM-vecka vinter avslutad!

Härliga insatser av de tävlande vid kvällens pulkaklasser i strålkastarsken. Läktaren och upploppet var fullt av nyfiken publik. 

Här finner ni kvällens resultatlista. Startlista för torsdagens klasser i linkörning finner ni här.

Torsdagensresultat kommer ni kunna följa live via, live.skidor.com.

Inlagd av Anette Rönnberg 01 februari 2023
Sida 1 av 148 (444 st)Föreg1234567146147148Nästa v
  • Idag
2023-02-08 - 2023-05-18